A fresh start

So I cleared out my blog and decided to start from scratch again, mainly because I wanna take the blog in a different direction. I will keep the blog English and Swedish for all my readers, so no change there! This is gonna be all about travel, tech, photo, cars, music, beer, random thoughts about life..pretty much everything that isn’t directly linked to my ”private” life. I bet the format of the blog will change again as I go along, but for now..let’s see where it takes us!


Så jag rensade ut bloggen och börjar om från början igen, främst för att jag bestämde mig att göra så pass stora förändringar på bloggen att det kändes enklast att bara börja om. Kommer fortfarande skriva på både Engelska och Svenska, som alla tidigare läsare vet så översätter jag dock aldrig rakt av, utan skriver inläggen så som jag hade skrivit de på respektive språk.
Kommer fokusera på resor, teknik, musik, foto, allt mellan himmel och jord och inte nödvändigtvis för mycket av mitt privatliv med familj och vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *