Portland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.com

Portland!

First of all i just have to say, I love this city! I love everything about it! I love the fact that it’s a bigger city but it feels smaller, you have all the beautiful nature surrounding it, the coast to the west and the mountains to the east. I really wish i have had time to go to Mt. Hood this trip but the schedule is just so packed with things i think it will have to wait!

I’ve been hanging around with my babe and all her friends, tried to get some work done, run a lot of errands, and BOOM..a whole week has passed.

The weather is beautiful today, around 66 degrees right now but it will hit 85 later. I will try and get some more photos today of the nature here and post on the blogg and Instagram later!


 

Går inte att beskriva hur mycket jag älskar denna staden alltså! Staden i sig är relativt stor, men den känns inte som en stressig storstad för det, vilket jag uppskattar enormt mkt. Du har all denna underbara natur, Stilla havet i väster och alla vackra berg till öster. Hade hoppats på att jag skulle hinna besöka Mt. Hood denna resan men det får nog vänta tyvärr.

Har försökt få lite jobb gjort när jag är här, haft sjukt mycket ärenden att uträtta och så klart hängt med min babe och hennes vänner nästan varje dag, och nu har redan en hel vecka gått!

Vädret har vart helt perfekt sedan jag landade för en vecka sedan! Just nu är klockan 10.30 och det är redan 20 grader här, ska bli 26 grader senare idag, så det är ju synd att klaga. Ska försöka ge mig ut och få lite mer bilder på naturen här omkring efter lunch, så lär posta bilder både här och på Instagram senare ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *