Portland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.com

The Pittock Mansion and Mt. Hood!

So yesterday we spent a few hours over at The Pittock mansion here in Portland, and WOW! I’ve never seen anything like it before. It was owned and built by the family that started the newspaper ”The Orgonian” here in Oregon. I think it was built about the same time as the apartment I’m living in home in Sweden, around 1910, and you could see a lot of resemblance, but the size of this thing was enormous! Had a lovely lunch in their garden and walked around the land before heading home in the afternoon. The views up there were seriously amazing! You could even see Mt. Hood in the distance. tried to take some photos so you guys can check it out!


 

Så igår var vi och kollade på en enorm herrgård här i Portland, den byggdes och ägdes av familjen Pittock i början av 1900-talet, familjen som startade upp tidningen ”The Orgonian” här i Oregon. Huset byggdes ungefär samtidigt som byggnaden jag bor i hemma i Sverige, och det var häftigt att se alla likheter men också hur mycket som skiljde i designen, det påminde dock mer om ett slott från insidan än ett hus, haha. Hade en mysig lunch i deras trädgård och gick runt lite innan vi åkte hemåt igen, försökte ta lite bra bilder så ni kan kolla också! Utsikten där uppifrån var något helt otroligt, man kunde till och med se Mt. Hood i fjärran!

 

Portland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.com

Portland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.com

Portland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.comPortland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.comPortland 2016 copyright Jonathan Lindfors jlindfors.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *